Anasayfa > Haberler > YENİ DÖNEMDE GÖREV YAPACAK YÖNETİM KURULUMUZ BELİRLENDİ
YENİ DÖNEMDE GÖREV YAPACAK YÖNETİM KURULUMUZ BELİRLENDİ

 KOSBİ’de yeni yönetim belirlendi

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) yeni müteşebbis heyetin belirlenmesinin ardından yapılan toplantıda yeni yönetim kurulu da oluşturuldu. İzmir Valiliği’nde yapılan ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın başkanlığında toplanan KOSBİ Müteşebbis Heyeti, KOSBİ’nin yönetim kurulu üyelerini belirledi.

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti yaptığı toplantıda, 6 aylık Denetim Kurulu raporunu onayladı. Aynı zamanda 6 aylık gerçekleşen bütçeyi de onaylayan Müteşebbis Heyeti yeni yönetim kurulu üyelerini de kendi içinden belirledi. KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı olarak Kamil Porsuk seçilirken, Erol Diren Başkan Yardımcısı, Hüseyin Eren, Arif Uğurlu ve Aytekin Öztaş ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Görevimiz sanayiciye hizmet

Toplantı sonunda bir açıklama yapan KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, KOSBİ olarak İzmir’in en önemli organize sanayi bölgelerinden biri olduklarını ve her alanda yürütülen çalışmalarla büyümeyi sürdürdüklerini vurguladı. Yeni oluşturulan yönetimle bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Porsuk, “KOSBİ yönetimi olarak her zaman olduğu gibi sanayicilerimizin yanındayız. Türkiye’nin bu zor ekonomik şartlarında üretenin yanında olmak, onların önündeki engelleri kaldırmak, bu yolda yürümelerine yardım etmek asli görevimiz. Bu bilinçle müteşebbis heyet ve yönetim kurulu olarak bir uyum içinde çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Müteşebbis Heyet üyeleri:

Başkan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Başkan Vekili Kamil Porsuk, Sırrı Aydoğan, Arif Uğurlu, Mehmet Türkmen, Nihat Kaynar, Kemal Kızılkaya, Osman Öz, Davut Yanık, Aytekin Öztaş, Hüseyin Eren, Türker Zorlubaş, Ferit Kora, Ahmet Semiz, Erol Diren

Yönetim Kurulu üyeleri:

Başkan Kamil Porsuk, Başkan Yardımcısı Erol Diren, Aytekin Öztaş, Arif Uğurlu, Hüseyin Eren

Başlıksız Belge

MOBİL UYGULAMA


Yakında ANDOID ve IOS Marketlerde ...
Go Top